2015. március 17., kedd

NOTD március 17. avon stardust cherry dazzler

 A mai manihoz az avon stardust lakkjának cherry dazzler árnyalatát használtam. Ez egy igazán remek lakk. A színe nagyon szép piros, arany és bordó-pink kis csillámokkal. A lakk nagyon-nagyon gyorsan szárad és kb a barry m textured lakkjához hasonló lesz a felülete. Nem zavaróan érdes, de érezhetően homok hatású.

NOTD március 16. picture polish eyre


Ilyen csodás lakkot szerintem még nem sikerült választanom és még a nevét is imádom ( imádom a könyvet is). A lilás-kékes metálos alapon csodás holopelyhek vannak, egyszerűen mesés.

ELADÓ TERMÉKEIM

Itt mindig elérhetőek az eladó cuccaim és mindig frissítem a felületet  *ELADÓ CUCCAIM*

Az e-mailem nemesfalvi,adel@gmail.com
A termékek átvehetőek Budapesten vagy előre utalás után postázom ajánlottan 405 forintért. :)

NOTD március 15. models own emerald city és green tea

Ez a mani elég nehezen született meg, mert előtte már hármat maszáltam és nem voltam már túl boldog... de szerencsére ez túlélte :)


NOTD március 14. barry m gelly papaya és cocoa

Ehhez a lakkozáshoz a barry  gelly kiadásából a papaya színt és a cocoa árnyalatot választottam.
Elfogult vagyok a barry m lakkokkal, de ez a kiadás tényleg remek. Csodásak a színek, kicsit sűrű de könnyen kezelhető az állaga és akár egy rétegben is remekül fed (én mégis inkább kettő vékonyabb réteget kentem :))

Nyomdázáshoz ugyanezeket a lakkokat és a moyou explorer 24-es lemezét használtam.
Fedőlakknak a sally hansen big shiny top coat-ot használtam.


NOTD március 13. models own pink punch

Ehhez a manihoz a models own csodás neon kollekciójából a pink punch színt használtam (az árkádban még mindig van pár darab kb. 800 forintért :))
Alapnak a rimmel nail nurse-t kentem, mert mostanában megint elég vékonykák a körmeim.


2015. március 12., csütörtök

NOTD március 12. picture polish unicorn

A mai napra a picture polish unicorn nevű csodás türkizkék és ezüst-rózsaszín glitteres lakkját választottam. A rimmel nail nurse után  két rétegben vittem fel a unicorn-t.
A lakk elég sűrű, de könnyű vele dolgozni, az ecsete a szokásos pp ecset, viszont nekem még 1 óra után is nyomatosodásra hajlamos, emiatt kicsit szomorú is vagyok...



2015. március 11., szerda

NOTD március 11. barry m gelly lychee

A mai manikűrhöz a barry m gelly kiadásából a lychee színt választottam. 2 rétegben kentem fel és a moyou bridal 07-es lemezével és az essence fekete stampy lakkjával nyomdáztam.


2015. március 10., kedd

NOTD március 10. catrice luxury lacquers blue skyfall

A mai körmökhöz alapnak a catrice luxury lacquers blue skyfall árnyalatát használtam.
A színe csodás, de sajnos nagyon darabos és nehezen kenhető az állaga és a felülete idegesítően érdesre szárad (nem, nem olyanra mint egy textured lakké).
Ami viszont még pozitívum az a gyors száradási idő, mire mindkét kezemen felkentem, már kezdhettem is előről.

2015. március 9., hétfő

NOTD március 9. dance legend wow prism gothic veil

 A mai manihoz az új szerzeményemet a dance legend wow prism 29-es, gothic veil árnyalatát használtam. Ez a lakk egy csoda, ennyi holozást és csillogást én még nem láttam. Ez az első DL lakkom, így nem tudtam mire számíthatok.Amint mondtam, a szín csodás, az ecset elmegy, de nekem a száradási idő kicsi hosszú volt. Ami viszont még nagyon pozitív az az óriási kiszerelés, a lakk 15 ml-es!!!A manihoz még a moyra metal effect 304-es lakkját, a moyou 08-as kaleidoscope lemezét, a sally hansen big shiny top coat-ját és néhány ebay-es követ használtam.
  


2015. március 8., vasárnap

NOTD március 8. catrice apricoco

A mai manihoz alapnak a catrice rock-o-co limitált kiadású apricoco lakkját (2 réteg) , nyomdázáshoz a moyou pro 04-es lemezét és a mundo de unas lakkját; díszítéshez pedig ebay-es köveket használtam és egy réteg sally hansen big shiny top coat-tal fedtem.



2015. március 7., szombat

NOTD március 7. barry m matte malibu

A mai manihoz az alábbiakat használtam

barry m matte malibu -2 réteg
moyou cookbook 12 -hal,polip és rák minták
moyra metal effect 304, ezüst a nyomdázáshoz
sally hansen shiny big top coat - 1 réteg

Következzen pár kép


vakuval


 vaku nélkül

2015. március 4., szerda

Swatch Lovely Pastel Pepper Nr 1


 A Lovely a szokásos módon, minden előzetes kommunikáció nélkül kiadott egy új limitált kiadású szériát amiben két típusú lakkot lehet megvásárolni egyenként 599 forintért.



2015. március 3., kedd

Március 3. Rossmann haul

Ma elszaladtam a rossmannba pár akciós essence colour&go lakkért, amikor megláttam, hogy a lovely új kollekciót adott ki. Nem haboztam vettem is mindkét típusból. A pastel pepper névre hallgató lakkot két színben adták ki, míg a neonos butterfly colorst meg lehet venni sárga, pink, zöld és ha jól emlékszem kék színben. A lakkok darabja 599 forint.