2016. július 14., csütörtök

#dupehunter Cirque Vice - Sin city

Előző héten vált elérhetővé a Naillandnél a Cirque Vice 2016-os neon nyári kollekciója és szülinapomra megkaptam a teljes kollekciót, de a lakkok elég drágák, így aki nem akar ennyit beruházni egy nyári neon színre, kukkantson be a mai bejegyzésembe, ahol a Sin City neon narancs színére próbáltam a készletemben található hasonmást keresni.  

A teszthez minden lakkból két réteget kentem fel, amire egy vékony réteg Everglaze fedő került, így láthatjátok milyen a lakkok fedése.

A versenyzők tehát a Cirque Sin City, Moyra Feel Love, Barry M Copa Cabana és a Lora 041 a lakkok minden képen ebben a sorrendben vannak felkenve a kisujjtól a mutatóujjig. 


A képeken jól látszik, hogy a Lora kivételével mindegyik lakk tökéletes két rétegben, fehér alap nélkül is.

A Sin City nagyon neon és nagyon narancssárga, de a neon hatásban nem marad le a Moyra Feel Love sem. A Moyra kicsit rózsaszínesebb, de fehér alap nélkül is nagyon jól teljesít és fehérre a nyomdázási képessége is kiemelkedő.

A Barry M és Lora lakkok sokkal sötétebbek és egyikük sem igazán neon, de lehet hogy valakinek pont azok közül tetszik meg egy. Amúgy a Barry M nagyon jól pigmentált, egy rétegben is tökéletes és hibátlanul lehet vele sötétebb alapra is nyomdázni.


Végezetül essen szó a lakkok elérhetőségéről is, a Lora az eurós boltokban lelhető fel, a Barry M a pinkpanda.hu oldalról rendelhető, a Moyra kapható a Moyra boltban, webshopban illetve egyéb eurós boltokban és fodrászkellékeseknél is, a Cirque pedig a Nailland standon és webshopban érhető el.


1 megjegyzés:

  1. Nagyon szuper bejegyzés lett, szeretem a dupe-os posztokat, nagyon szép ez a cirque lakk, ha tehetném biztos beszerezném, ami még tetszik az a Moyra lakk, a másik kettő túl sötét, persze nem azt mondom, hogy nem szép színek, de nekem ez a kettő tetszik a legjobban :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.