2016. május 24., kedd

#teszt Born Pretty Store Témix lehúzható alaplakk

Imádom a glitteres lakkokat, de valahogy szépen sorban majdnem mindet eladtam, mert megutáltam a hosszadalmas lemosásukat. 
Sajnos a híres Ünt alaplakk nem olyan könnyen hozzáférhető, így valami olcsóbb és könnyebben megkaparinthatót kerestem. A BPS Témix lakkja rögtön megtetszett, olyan kis cuki volt és könnyen meg tudtam rendelni.


Ez lakk elérhető a Born Pretty Store oldalán, a rendes ára 10 dollár, amiből 10 százalék kedvezményt kaphattok, ha a DELX31 kódomat használjátok. :)

Sok helyen olvastam róla jót és rosszat is így nagyon vártam, nemrég érkezett meg, tegnap teszteltem és ma hozom is az eredményeit. 



A lakkocska 7 ml, cuki cukorkás a címkéje és az üvege is elég elragadó (a méret összehasonlítására egy Essence The Gel üveget raktam mellé). A folyadék maga kicsit kékes homályos lötyi, ami a körmeim körülbelül 5-7 perc alatt száradt meg teljesen, a végeredmény egy fényes átlátszó réteg. Én egy vastagabb réteget kentem fel, de olvastam olyat is aki két vékonyabb réteggel érte el a megfelelő hatást. 



Az ecsetke semmi extra, kicsi fekete, lapos és egyenesre van nyírva a vége. Teljesen jól lehet vele lakkozni és ez az alaplakk is jól terül, így semmi extra szenvedést nem okoz az ezzel lakkozás.

(elnézést a sárga körmökért)

Mivel ez egy lehúzható alaplakk én nem gondolom, hogy tartós, több napig tartó lakkozást lehet vele alkotni, de ezt én nem is tudom és fogom tesztelni, mert naponta lakkozok és nem bírom el sokáig ugyanazt a manit.


A teszthez újra kentem fel glitteres lakkot és kb. egy órával később húztam le, mivel először nem dokumentáltam a dolgot :) (akkor kb 12 órát volt fenn a lakk a körmeimen és tökéletesen ment a lehúzás). A képekkel is dokumentált tesztelésnél egy vastag réteg Témix alap, két vékonyabb réteg Deborah Lippmann Sparks Fly és egy vastagabb réteg China Glaze Everglaze fedő került a körmeimre. :)


Az eltávolítást nem bíztam a véletlenre, így először alaposan beolajoztam a körömágyamat a saját házi olajkeverékemmel, majd a körmeimmel és egy fapálca segítségével kezdtem el a széléről megbontani a lakkozást. Nem volt vele gond, könnyen és viszonylag egyben lejött, nem tépte fel a körmöm felszínét és sok takarítani valót sem hagyott maga után.



Szerintem  ez az olaj fapálca kombó a legkíméletesebb és legkönnyebb megoldás az eltávolításra, így nektek is ezt ajánlom. :)


Vallomás: becsületesen felkentem a lakkokat, mindent lefotóztam, csak a lehúzott lakkot nem :( azt sikeresen kidobtam a kukába, de szerencsére a nagyba, szóval kikukázni sem tudtam már :D

Annak ellenére, hogy elég kíméletes a lakk, szerintem utána is érdemes egy olajozással kényeztetni a körmünket és a körömágyunkat.



Összességében nekem nagyon bejött, ezután gyakrabban kenem fel azt a pár szem glitteres lakkot amit még meghagytam. :)

1 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy nálad bevált. Sajnos nálam semmilyen trükk, fortély bevetésével nem vált be és nagyon roncsolta a körmömet. :( tesztelés óta nem is használtam újra. :( nem tudom még, hogy mit fogok vele kezdeni.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.