2016. május 17., kedd

*teszt* nyomdalakkok/ lakkok nyomdázáshoz csapó három

A Moyra nemrég 4 új árnyalattal bővítette a nyomdalakkok kollekcióját, emellett  beszereztem pár másik új nyomdalakkot, így ma a harmadik körös nyomdalakkok résszel jelentkezem. :)



Ehhez a gyors teszthez a nagy kupakos, átlátszó fejű nyomdázót használtam, amiről írtam már itt :) 

A nyomdalemez a Moyou doodles 02-es egybefüggő mintás lemeze.


Összességében mindegyik itt szereplő lakkal nagyon elégedett vagyok, jöjjön is egy-egy közelebbi fotó róluk. :)


A Moyra SP 15-ös árnyalata egy kellemes világoszöld, szerintem nagyon picit sárgás, igazi tavaszi árnyalat, ami nagyon jól pigmentált, ahogy a fenti képen is látszik. Könnyű vele nyomdázni, nem túl folyós, nem kell vele kapkodni, nem szárad bele a lemezbe 2 másodperc alatt, így én bátran ajánlom. Ennyi pénzért ilyen jól pigmentált világos nyomdalakkot szerintem nehezen talál az ember. 


A Moyra SP 14-es lakkja egy sötétebb zöld árnyalat, a jellemzői hasonlóak mint az előző 15-ös árnyalaté. Nagyon jól használható, jól pigmentált, így ezt is ajánlom mindenkinek. :)


A Moyra SP 16-ös színe egy nagyon jól pigmentált, pasztell lila, eddig a legjobb amivel ilyen árban és ilyen árnyalatban találkoztam. 


A negyedik legújabb árnyalat az SP 13-as sötétbarna, amely egy kellemes csokibarna, jól pigmentált, feketén és fehéren is jól teljesítő árnyalat. 


Magam is meglepődtem azon, hogy az ezüst, 251-es számú holo kiadású moyra lakk mennyire istenien mutat a feketén. Én ezt a lakkot csak frankenezéshez tartottam eddig, mivel magában nagyon nehezen kezelhető és problémás is, de most kitaláltam, hogy nyomdázok is vele. És nem bántam meg. Nagyon nem. Nektek is ajánlom a beszerzését, szerintem én beruházok a többiekre is, mert olyan szépségesek :D


Ez pedig egy medzsik, fehér és piros nyomdalakkból kevert narancssárga franken nyomdalakk. Azért kevertem mert azonnal narancsra volt szükségem, persze azóta sem használtam fel manikűrhöz, de legalább már tudom, a fehér moyra nyomdalakk nagyon jó alap saját franken nyomdalakkok elkészítéséhez. :)


Nagyon nehéz jól pigmentált, világos nyomdalakkot találni, így tettem egy próbát a BPS-es Ya Qin An 14-as árnyalatú nyomdalakkjával, A lakk hatalmas, 18 ml, nagyon jól pigmentált, nagyon kellemes vele dolgozni de sajnos elég drága, a BPS oldaláról 8,66 dollár. 


Az én személyes kedvencem pedig az El Corazon 54-es, Storm cloud multichrome nyomdalakkja. Az a lakk egy álom, iszonyat jól pigmentált, nagyon erős a "színváltása" szóval isteni, csak sajnos elég picike is (8 ml) és emellett nagyon drága is, de most azt kell, hogy mondjam MEGÉRI. Ilyennel még sosem találkoztam, instant szerelem.

Remélem ez a gyors kis bejegyzés tartalmazott pár hasznos infót és ti is találtatok olyan lakkot, ami elnyerte a tetszéseteket. :) Amennyiben van kérésetek, óhajotok arról, hogy mit látnátok szívesen következőre akár teszt akár tutorial formában írjatok kérlek. Nem tudom mivel jelentkezzek :D :)

4 megjegyzés:

  1. Én a tutorialjaid nagyon szívesen olvasom :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem is megvan a Moyra holo kollekciója. :9 Sőt, az ezüstből pér napja én is vásároltam még egy üvegcsével (a boltban pont az utolsót), hogy majd frankenekhez használjam. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lakkozáshoz én nem kedvelem őket, de nyomdázni és frankenezni nagyon szuperek :)

      Törlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.