2016. május 19., csütörtök

#teszt Born Pretty Store nyomdalakk

Ma egy újabb tesztelésre kapott terméket szeretnék nektek bemutatni, a Born Pretty Store saját márkás nyomdalakkját a #16-os árnyalatban. 

A termék elérhető a BPS oldalán, 10,99 dollár a 15 ml-es kiszerelés és itt rendelhető meg. A lakk teszteléséhez a Moyra Clear Vision nyomdázót és a Petla Plate Toro, Spinning és Moyou Illusion 05 lemezeket használtam.


A lakk ecsete egyenesre vágott, ducibb ecset, nem tudom körömfestéshez hogy szuperálna, de így a nyomdázáshoz tökéletesen megfelel.

A lakk állaga nagyon kellemes, sűrűbb mint egy normál lakk, de ahhoz kellően folyós, hogy könnyen el lehessen oszlatni a nyomdalemezen.

Könnyen letisztítható a körömágyról és  a lemezről is, egyiken sem hagy foltokat. 

Nagyon jól pigmentált halvány rózsaszín nyomdalakk ez, jól látszik, hogy a kisujjamon levő fekete alapon is nagyon jól érvényesül a színe, nem halvány, nem homályos, erős és éles képet lehet vele nyomdázni.

Jól kitölti a lemezt, nem lesz foltos sem a felvett sem a körömre nyomdázott minta, szóval én nagyon elégedett vagyok vele, azért halvány és jól pigmentált nyomdalakkot viszonylag nehezen talál az ember, de ha te épp ilyen halvány babarózsaszín színt keresel, akkor ne is keress tovább, ez tényleg megéri az árát. :)


A lakkal tehát nagyon elégedett vagyok, bátran ajánlom mindenkinek :)

A http://www.bornprettystore.com oldalon erre és az egyéb nem akciós termékekre is fel tudjátok használni a 10%-os kódom. A szállítás pedig minden esetben ingyenes , így érdemes körülnézni. :)


Zárásképpen jöjjön még egy makró kép nagyobb méretben :)

4 megjegyzés:

 1. nagyon szép színe van, és nagyon szép még a feketén is :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem is a feketén a kedvencem, örülök, hogy neked is tetszik :)

   Törlés
 2. Nekem még nincs BPS színes nyomdalakkom, de tényleg mindenhol csak jót olvasok róla. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem elég meggyőzőek a képek, szóval megéri beszerezni egyet, ha nem is feltétlenül a hivatalos oldalról :)

   Törlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.