2016. augusztus 9., kedd

27. Manikűrvadászat

Először is elnézést kérek Bellától és Nikitől a késedelmes posztolásért, kicsit elszámoltam magam... :)


Ez tehát egy újabb kör a manikűrvadászat sorozatban, méghozzá a 27. alkalom, melynek során páromul a nagyon tehetséges és ötletes Nikit kaptam páromul.
A Rúzsnyom blogon nagyon élveztem a garázdálkodást, nagyon sok kedvenc manikűrt találtam, ennek ellenére egy mostanában készült színátmenetes pálmafás manit alkottam újra.A manikűr elkészítéséhez a lenti képen látható Cirque lakkokat és Bundle Monster lemezt használtam.


A könnyebb utat választottam, így szabadkezi pálmafák helyett nyomdázottak kerültek a körmeimre a 3 színből álló gradient fölé.


A lehetőséget a szervezést és a részvételi lehetőséget köszönöm szépen Bellának :)

Lenti nevekre kattintva meg tudjátok nézni a többiek alkotásait is, megéri, mindenki kitett magáért.

Végezetül pedig úgy gondoltam ez a bejegyzés pont megfelelő alkalom arra, hogy mindenkinek elújságoljam, már nem okoz nekem örömet a blog írása, így határozatlan időre felfüggesztem a posztolást.
A lakkozás és instázás valamint facebookozás még mindig szórakoztat, így nem tűnök el teljesen, ezeken a platformokon (és lehet itt is) még találkozunk. :)

6 megjegyzés:

 1. Köszönöm a kedves szavakat, szuper kis manikűr lett :) Nagyon tetszik ez a Cirque narancs lakk *-* Sajnálom, hogy a blogolást felfüggeszted, de Instán maradj ám aktív ;)

  VálaszTörlés
 2. Szépséges lett,nagyon nyárias. :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szuper lett a manikűröd :) Azt meg észrevettem, hogy már nem posztolsz olyan sűrűn mint eddig, amit sajnálok mert szeretem a blogodat, de instagramon meg facebookon továbba is figyelni foglak :) remélem egy kis pihenés után újra kedvet kapsz majd a blogoláshoz :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szép manikűr! (-: Én is sajnálom, hogy nem posztolsz, én csendesen figyeltelek. (-: Abban egyet értek, hogy ezek a dolgok csak addig működnek, míg szeretjük csinálni, hiszen ez egy hobbi. Instán én is figyelni foglak. (-:

  VálaszTörlés
 5. Szépséges manikűrt választottál, és a te verziód is igazán nagyon csini lett! ^.^

  VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.