2016. február 3., szerda

Átlátszó nyomda - Ebay vs. Moyra Clear Vision

Az átlátszó párnájú nyomdák mindenki számára meghozták a nyomdázás egy újabb, profibb lehetőségét :)

Az első ilyen termékem a Moyra Clear vision nyomdája volt, amely beszerezhető a Moyra webshopon és boltban 1590 forintos áron.

Vettem egy ilyen nyomdát az ebay-ről is innen 460 forintért és ma meg is kaptam, így nem késlekedtem, gyorsan össze is hasonlítottam őket.

A tartó színre, fogásra és méretre is teljesen egyforma, a párna meglepő módon kicsit tisztább az ebay-es verzióban, mondjuk ehhez az is hozzátartozik, hogy a Moyra Clear Vision nyomdájából sikeresen egy olyan darabot hoztam el, amelyen egy félhold alakú homályos folt van... igazából nem okoz ez gondot, de aki a Moyra boltban vásárol, nézze meg mit hoz el. Én azóta vettem már egyet Ivettnek is és kb. a tizedik termék volt hibamentes párnájú....



A két párna hasonlóan puha, nyomdázáskor az egész körmünket bele tudjuk nyomni a párnába.


A nyomdázásnál sem látok semmi különbséget, mindkettő jól felveszi a mintát a Moyou, Petla, Kaleidoscope és Bundle Monster lemezekről is.

Jól működött az Essence Black is back, Moyra Metal ezüst és Sally Hansen Game of Chromes lakkokkal is.


Szerintem a két nyomdázó ugyanaz, tuti, hogy egy a beszállító, így aki tud heteket várni, annak javaslom, hogy a linkelt ebay-es párnát rendelje meg. :)

13 megjegyzés:

  1. Nekem a harmadik webshopból van, a bps-ről. :D Szeretem is, nem is, de még tesztelgetem. :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem abszolút bejött, a bps-től van meg, és tökéletesen működik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem kívánok regisztrálni BPS-re inkább... :D addig jó a bankkártyámnak :D

      Törlés
  3. Szia!Nekem a Moyrás van meg de egyátalán nem működik,még a lakkot sem veszi fel. Van valami ötleted,hogy mi lehet a baj? Előre is köszi.☺ Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Próbáld meg a fejet átmosni langyos enyhén szappanos vízben, aztán töröld le és szösztelenítő hengerrel szöszöld le :) milyen lemezzel és lakkal próbáltad? :) remélem működni fog már mert tényleg jó ezzel dolgozni

      Törlés
    2. Szia!Én eddig csak Moyra lemezzel és lakkal próbàltam.Mindenképpen kipróbálom amit írtál.Köszi a segítsèget.☺

      Törlés
    3. Sajnos nekem nem voltak jó tapasztalataim a moyra lemezzel (ornaments), szerintem nagyon körülményes és elég nehéz velük nyomdázni, szóval lehet ez a gond (természetesen sokan mások szeretik és használják boldogan, ez csak az én személyes véleményem). A moyra lakk mindenképpen jó, szóval ha van módod, próbáld meg más lemezzel is, azzal működnie kell. A moyra lemezhez, pedig kicsit keményebb párnát ajánlok, azzal jobban teljesít. :)

      Törlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. Nekem az ebay-es verzió van meg,de nem nagyon akar működni :( (MdU nyomdalakkokkal és moyou lemezzel. Pedig azzal általában nincs probléma...) Van esetleg valami tipped? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :( neked is azt javaslom, hogy langyos enyhén szappanos vízzel most le :)

      Törlés
  6. Itt is köszönöm Adél a párnát, jelentem kiválóan működik; mióta megküldted azóta csak ezzel nyomdázok, sokkal egyszerűbb és szebb a végeredmény.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.