2016. március 30., szerda

A márciusi kedvenceim


Mindjárt vége a márciusnak is, így most a hónap kedvenceivel jelentkezem, ha érdekel milyen lakkokat illetve lemezeket használtam a legtöbbször, tarts velem. :)




Ez a hónap is erős volt, ami a nyomdás manikat illeti, így nem is csoda, hogy a nyomdalakkok körül három kedvencemet is megmutatom most nektek.

A moyra kék nyomdalakkja nekem nagyon bevált minden nem fekete és nagyon sötét alapon, így többször is elővettem, egyszer a PP Geode, másodszorra a Glam Polish Not on porpoise árnyalataival kombináltam.

A hónap legnagyobb felfedezése számomra az El Corazon Kaleidoscope fekete nyomdalakkja volt. Eddig egyik fekete nyomdalakkommal, illetve nyomdázásra használt lakkommal sem voltam elégedett, mivel egyikük sem volt igazán fekete, de ez végre az.

Végezetül nagy kedvenc volt a Colour Alike Blue ocean kellemes halványkék nyomdalakkja is, a három lakk közül ennek van a legjobb formulája, mégis ezzel bajlódok legtöbbet, ha BPS lemezt és átlátszó nyomdapárnát használok. Mellesleg egy rétegben sima lakként is tökéletes, de alaplakk nagyon kell alá, mert anélkül hulla színű lesz tőle az ember körme és ujja.







A sima lakkok mezőnyében öt nyertest köszönthetünk a hónapban, amiből kettő nagyon meglepő módon Barry M lakkocska.

Ez első Barry M kedvencem a Pole position volt a Speedy, gyorsszáradó kollekció egy nagyon üde tavaszias zöld színe, ami sajna állaga pocsék, de a szín megéri a csíkos lakkozást és a két vastag réteget is.

A másik kedvenc Barry M színem a Sky blue volt, olyan üde és olyan kellemes árnyalatú kék, hogy nagyon gyakran nyúltam érte, hol egy-egy körömre, hol teljes manihoz is.

Az Il était un vernis Hydrangea lakkcsodája volt az egyik holo kedvencem, a színe csodás, a finish is mesés, a fedés és a lemosás viszont nem a legjobb, de ez sem tántorított vissza, hogy egynél többször is előkerüljön a lakkos fiókomból.

A hónap kedvenc fehér lakkja a Lora cosmetics büdi, de egyréteges fehérje volt, olcsó, gyorsan szárad és jól is fed, az a kis szag meg kit érdekel...

Végezetül az utolsó kedvencem is egy holografikus lakk volt (hahah az is kék, milyen meglepő) aki nem más, mint a Kbshimmer Blued lines lakkocskája. A legszebb kék holo evör, de komolyan...








Nyomdalemez fronton a kedvenceim egy random ebay-es OM-B18-as számozású cuki baglyos, virágos velocipédes hipszter lemezke volt.
A BPS kínálatából nagy kedvencem volt a BP19 (az őszies leveles minta kivételével minden mintát használtam) a Qgirl009 és a Qgirl025 voltak.













Az iszonyat mennyiségű kép után jöjjön még egy csomó kép a hónap kedvenc technikájával, ami a nyomdamatricázás volt :)


Remélem tetszett ez a kis összefoglaló és következő hónapban is vele tartotok a blogon és az instagramon is ;) :)

5 megjegyzés:

  1. Gyönyörűek a manikűrök, imádom nézegetni a blogod és az Insta fiókod. :*

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépek a manikűrjeid, még mindig :) Totoro <3 Milyen volt a Con? :)

    VálaszTörlés
  3. Azért az almásért még mindig oda vagyok! Múltkor lecsúsztam erről a lemezről, licitálás közben, de legalább nálad tudom nézegetni :-) sok ötletet is adsz, a kevésbé kreatívaknak, mint én, na meg kedvet is. Nagyon jókat csinálsz mindig, szeretem, hogy ilyen aktívan vezeted a blogod is és nem kell sokat várni egy-egy új manikűrre. :-)

    VálaszTörlés
  4. Szuperek a manikűrök, abszolút egyetértek az előttem szólókkal! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.