2016. március 3., csütörtök

*teszt* nyomdalakkok/ lakkok nyomdázáshoz ***sok kép***

A mai *teszt* részben olyan lakkokról illetve nyomdalakkokról szeretnék írni, amik nekem beváltak és bátran merem ajánlani nektek is.

Már az AVON is kihozza a saját nyomdaszettjét így a mostaninál is több emberhez jut majd el a nyomdázás öröme. Igen ám, de egy megfelelő lakk nélkül oda az egész móka.


Sokaktól hallottam már, hogy szeretik a Lora lakkjait nyomdázáshoz, így gondoltam én is teszek egy próbát a feketével és pár egyéb színnel is. A lakkok 350/db áron kaphatóak eurós boltokban, ami szerintem nagyon jó ár értük, még akkor is, ha a szaguk förtelmes...


A Moyra kiadta a saját nyomdalakk kollekcióját is amivel én nagyon-nagyon elégedett vagyok. 690/db áron kaphatóak és, ahogy a lenti teszteknél is látszik, mind elég jól teljesítenek.


Egy jó fekete nyomdalakk sose rossz, így még keresem az igazit (remélem a moyra nyomdalakk az lesz, ha valaha tudok egyet szerezni...). Két lakk vált be nekem a legjobban, a Moyra gel look Nina feketéje és a Lora fekete. A Lora nagyon büdi, de remekül nyomdáz, a Moyra nem büdi, viszont nagyon hamar besűrűsödik.
Mindkettő jól teljesít, ha viszont olcsón akarjuk megúszni a dolgot akkor javaslom a Lora lakk beszerzését 350 forintért.


A legkedvencebb lakkjaim nyomdázáshoz a Moyra metallic kollekció tagjai. Sajnos a kollekció már kifutó, de úgy vélem a nyomdalakk kiadás metál színe ezek új csomagolásban, így őket is teszteltem (képek lent).


A KONAD pink nyomdalakkja volt az első a készletemben, még kb 10 éve kaptam a szettet Anyutól és azóta megvan. Nem rossz, de feketén azért nem igazi.
A Colour Alike 2015 nyarán adott ki pár csodás színű és minőségű nyomdalakkot, ebből a Blue Oceant vettem meg és le vagyok nyűgözve. Tökéletesen teljesít még a fekete alapon is. 1290ft-ért tudjátok őt és társait megvenni a Naillandnél.


Közülük már csak a NYC Golden glamour lakkja kapható, ami nekem egy másik nagy kedvencem a metál moyra mellett. Kb 700 forintért beszerezhető a Rossmannban. :) Szerintem megéri megvenni, ha nincs módotok szert tenni a Moyra verzióra.

Most pedig jöjjenek a képek a tesztről, a nyomdázáshoz az átlátszó párnájú nyomdázómat és a Moyou Doodles 03-as lemezét használtam.






*a ca arany beütése az én hibám, nem takarítottam le a párnát rendesen, elnézést kérek érte*


*a moyra metal arany azért olyan fura mert már alig van az üvegben így csak kevéske jutott a lemezre*






Remélem hasznos volt ez a kis nyomdalakkos összefoglalóm :)

7 megjegyzés:

  1. De jó volt ez a kis összefoglaló! A NYC nagyon megtetszett, mindenképp csekkolom majd! A Moyra nyomdalakkoktól is leesett az állam, ezek szerint tényleg tudnak "valamit"... *-*

    VálaszTörlés
  2. Adél, köszönjük!!! Sokunknak segítettél :) Mi lenne velünk nélküled? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi :) nagyon örülök,hogy volt értelme a posztnak :)

      Törlés
  3. Azért a Lora lakkok sötét alapon nem túl meggyőzőek. Szuper poszt, tényleg sokat segítettél, a Colour Alike lakkból eddig csak a fehér van meg, de azt hiszem szép lassan bővíteni fogom a készletem, mert csodás ez a kék is például. A kedvenceim nekem is a Moyra metál lakkjai, sajnálom, hogy kivonják őket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. valóban nem azok, de Lorákat főleg fehér és világosabb alaphoz vettem és azon szerintem egész jók :) A CA nyomdalakkok valóban mesések, én is tervezek még venni párat :)

      Törlés
  4. épp most gondolkodom Moyra nyomdalakkok vásárlásán, sokat segítettél, köszönöm :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.