2016. július 13., szerda

#teszt Born Pretty Store chameleon lakk 223

A Born Pretty Store legutóbbi tesztcsomagjában lapult egy lakk is, a viszonylag újabb kollekciós Chameleon lakk 223-as árnyalata. Ez egy multichrome (az üvegben) duochrome lakk (a körmön) ami kék és lila színekben játszik.



A teljes kollekció 5 színből áll, az egyenként 10 ml-es lakkokat 6,99 dollárért tudjátok beszerezni a Born Pretty Store oldalán. Az üveg egy az egyben olyan, mint a BOW lakkok üvege, a kupak szögletes, de a szögletes műanyag rész leszedhető a lakkozás megkönnyítésére (amúgy a BOW is bevezezze ezt az újítást már :))


A lakk egy egyenesre levágott lapított puha ecsetkét kapott, a célnak remekül megfelel, könnyen és gyorsan lehet vele dolgozni. 

Önmagában szerintem nem lehet fedésre bírni, így én egy réteg fekete fölé kentem belőle egy réteget, ami teljesen megfelelő végeredményt hozott. Kicsit csíkoz a lakk, de szerintem ez az én hibám, nem sokszor használok duochrome  lakkokat, szóval nem tudom őket jól kezelni.


A színek pontos leírása nem az erősségem, így egy csomó képet hozok és mindenki megnézegetheti, mit is kap, ha beruház egy ilyen BPS lakkra.



Végezetül nem maradhatott ki egy nail art sem, ezen a képen jól láthatjátok, milyen a kupak, ha a nagy szögletest részt eltávolítjátok a lakkozáshoz.



Röviden ennyit szerettem volna írni, remélem a képek magukért beszélnek és mindenki el tudja dönteni, hogy feltétlenül szüksége van-e egy ilyen szépségre. :)

A BPS oldalán még mindig él a nem akciós termékekre szóló 10%-os kuponkódom (DELX31), bátran használjátok, ha a BPS-ről vásároltok.


2 megjegyzés:

  1. Szépséges lett a manikűr, és számomra tökéletes a látvány azokon a képeken is, ahol minta nélkül látható. Nem baj az a pár ecsetvonás, izgalmasabb látvány szerintem, legalább látszik, hogy néz ki, ha földi halandó keni fel a körmére :)

    Szuper fotóanyag, mesés körmökön álommani, mi kell ennél több? :)

    VálaszTörlés
  2. Nem rossz lakk, bár én annyira nem szeretem a duokróm lakkokat, esetleg ha van benne egy kis holó, vagy holó fedőlakkal :D de néha nekem is megtetszik 1-1 duokróm lakk, nem mondom hogy nem :D a manikűr pedig nagyon szuper lett :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.