2017. február 12., vasárnap

Egy kis összefoglaló

Nem tudom, hogy mennyire lesz rendszeres, de úgy döntöttem hetente vagy ritkábban készítek egy kis körmös összefoglalót az addigi manikűrös képeimből. :)


A heti felhozatalról elmondható, hogy döntő többségben nyertek az új KIKO krémlakkjaim, emellett szokásomhoz híven mindenhol nyomdáztam és összesen egy darab manikűrben sikerült minden körmömre ugyanazt az alapot kenni... :D ez van, javíthatatlanul színkombináló vagyok.



A minták tekintetében elsöprő többségben vannak a virágos, leveles alkotások, a színek közül, pedig a zöld/zöldes/teal lakkok nyertek. 


Elégedett vagyok magammal, ha a használt nyomdalakkokat veszem figyelembe, egész sok szín előkerült, így a héten nem csak a Lora fekete lakkjai volt a nyomdázásnál a sztár.


A sok új krém KIKO lakkom adta lehetőségekkel is élnem kellett így két "színátmenetes" lakkozás is készült egy lenti barackos narancsos és egy fenti nude pinkes változatban.


 Jó hét volt, sok újdonsággal (a kiko rendelésem és egy vagon ebay-es BPS és Harunouta lemezem is most érkezett meg).  :)

Nektek milyen körmötök volt a héten? A fenti manik közül melyik tetszett a legjobban? :)

4 megjegyzés:

  1. Ez a sok Kiko honnan van? Csak nem találtál egy helyet, ahol lehet kapni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De, a kiko oldalt :) 5 euróért adtak 5 db-ot és volt ingyenes kiszállításos akció is :)

      Törlés
  2. A szitakötős és narancs-ombre lakkozásaidért teljesen odavagyok/voltam. :3

    VálaszTörlés
  3. a legtöbbször én sem kenem ugyanazt a színt mindegyik ujjamra :D mindegyik nagyon szép lett!

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.