2017. február 8., szerda

#teszt Fekete lora körömlakkok

Aki ismeri a lakkos vásárlási szokásaimat tudja jól, nem vagyok egy ragaszkodó típus, szeretem az újabb és újabb dolgokat megvenni és a próbált darabokon néha hamar túl szoktam adni. Ezért is nagy dolog ha én valamire azt mondom, hogy igen ezt régóta használom és igen, ez az a lakk amire nekem szükségem van.


Ééééés aki valaha feltette nekem a kérdést, hogy milyen fekete lakkal szeretek nyomdázni, tudja jól, hogy a válaszom mindig a FEKETE LORA :)

Most tehát 3 fekete lora lesz terítéken ebben a rövidke, de remélem annál hasznosabb tesztben. :)


Az első alany a fekete Lora "gel effect" kiadása, ami a megszokott 290-es ár helyett 390 forintért kapható. Őszintén szólva szerintem ez a sima eddig megszokott Lora kicsit más ecsettel és más matricával :D

A nyomdázása tökéletes, nem foltos és kellően pigmentált, világos alapon is szépen mutat, szóval minden elmondható róla, amit én egy fekete nyomdázáshoz alkalmas lakktól elvárok.

***

A ketteske a kicsit gyengébben teljesítő (valószínűleg kicsit higított :D) fekete szögletes Lora ami szintén verhetetlen 290 forintos áron kapható. A három közül ez az a fekete Lora amit nem ajánlok annyira, mert nekem kicsit gyenguska a fedése, emellett az üveg csak 7 ml lakkot rejt a másik kettő viszont 10 ml fekete csodát tartalmaz.

***
Végezetül pedig jöjjön az örök kedvencem, az igazi, az egyetlen az iszonyat büdös, de verhetelen Lora, a sztár. :)


Ahhoz hogy lássátok milyen remek ez a fekete hoztam pár manikűrt, aminél Lora őnagysága volt a fekete nyomdalakk :)







Végezetül pedig egy lelőhelyet tudok veletek megosztani, mert sajnos a többi helyről teljesen eltűnt a Lora állvány.

A kincses hely tehát Budapest, Koppány u. 2, 1097 a Tescoval szemben van egy ilyen eurós vegyes boltocska, na ott lehet mindegyik fekete Lorát megvenni ;)

13 megjegyzés:

  1. Én is ezt használnám, ha lehetne nálunk is elegendő mennyiségben kapni :) pár hete találtam egy üveggel, gyorsan meg is vettem. Talán nem büdösebb,mint az MdU fekete :) csak lényegesen olcsóbb.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az MDU szaga számomra elviselhetetlen, azért írtam ki, hogy büdös, mert nem akarok senkinek meglepetést okozni, de amúgy egy jó nagy szippantás Everglaze is van ilyen szagos... :D Nálunk is nehezen lelni, remélem nem fog teljesen eltűnni mert akkor nagyon szomorú leszek

      Törlés
  2. Nekem is ez a kedvenc fekete nyomdalakkom :)
    Ha betérek egy eurós boltba és látok a polcon, veszek is megint, mert már csak egy üvegnyi tartalékom van :)

    VálaszTörlés
  3. Sajnos itt is eltűnt az állvány, nemrégen gondoltam én is kipróbálom. Van piros Lorám meg egy ilyen tealos-zöldes, és fantasztikusak nyomdázni ezek is! :D Bár a zöldessel lakkozni is jó, mert nagyon szép színe van. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Miért kell minden jó cuccot kivonni?! Nem is értem :(

      Törlés
  4. Én már hónapok óta nem kapok fekete Lorát a környékünkön, de a szomszéd városban sem.
    Csak az új üveges fajta van egy helyen, de abból sincs fekete csak barna meg bézs :/

    VálaszTörlés
  5. Lora forever! :D Nekem is ez volt a kedvencem, de sajnos az utóbbi időben nálunk nehezen beszerezhető. :/

    VálaszTörlés
  6. Én a Moyra feketéjét szoktam használni, de tegnap nagyon gondolkodtam, hogy kosaramba tegyem-e az egyik Lora feketét. Nálunk, Csíkszeredában is az 1 Euros üzletlánc boltjaiban található meg a márka.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A sima fekete Moyra jó, de a Moyra fekete nyomdalakk szerintem nevetségesen rosszul pigmentált... Érdemes kipróbálnod ezt, ha új fekete kell majd :)

      Törlés
  7. Lora beauty Gel Effect Nail Polish mennyi idő alatt kopik le a kézről ?köszi

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.