2015. szeptember 25., péntek

DIY Swatchbook

Már régóta vágyom arra, hogy végre minden lakkomból legyen színminta egy helyen. A swatch pálcák nem jöttek be, a margaréta sem annyira így döntöttem végül és sima füzetben készített swatchbook mellett.
A füzet egy régóta meglévő, de túl szép hogy használjam darab... de úgy éreztem, ehhez a projekthez pont megfelelő lesz. :)


A borítót megpróbáltam feldobni egy-két színes nyomdázással.A lakkokat színek szerint csoportosítottam. Az elején, a frankenjeim külön szerepelnek.
Fedőlakknak az Rdel Young Power Hardener lakkját kentem. :)

Tudom, sok a kép és nem is olyan jó mindegyik, de befotóztam és meg is mutatom az összes oldalt.
Olyan megnyugtatóak a színek együtt. :) :)Hogy tetszik az ötlet?
Neked milyen színből van a legtöbb a birtokodban? :)


4 megjegyzés:

 1. szuper lett. :)
  nekem a rózsaszínes árnyalatokból van a legtöbb. :)

  VálaszTörlés
 2. Fantasztikus lett! Én is csináltam anno egyet, de kinőtte a kollekcióm, most a következőt tervezgetem, de nekem az a bajom, hogyha betelink egy oldal pl. a zöldeké új oldalt kell nyitnom, de a végén :( na mindegy ezen még gondolkozom. Nekem kékekeből van a legtöbb :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :) minden színcsoport után hagytam ki 2-3 oldalt :) persze, így is lehet, hogy nem lesz elég. Láttam olyat, aki lefűzős mappába csinálta, az még talán praktikusabb is, ebből a szempontból :)

   Törlés
 3. Nagyon szuper! Nekem is lefuzos mappam van erre a celra. Mar vezetem tobb, mint egy eve. Nyomtatott oldalak vannak benne es ha betelnek a lapok, akkor nyomtatok meg. A mintanak van egy negyzet kihagyva mellete pedig van 3 vonal. Az elsore kerul a lakk markaja es neve, a masodikra, hogy hany ml, a harmadokra pedig a datum, amikor megvettem, vagy megerkezett. En datum szerint vezetem, szerintem igy a legkonnyebb es a haul posztokat is konnyebb igy megirnom. :)

  VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.