2016. április 14., csütörtök

#teszt Born Pretty Store BPL026 nyomdalemeze

A Born Pretty Store-tól lehetőséget kaptam pár termék tesztelésére és én két nyomdalemezre csaptam le, melyek közül a BPL026 számú, levélkés és virágos lemez tesztjét hozom ma.



Rengeteg képet és mintamanit hoztam, hogy alaposan meg tudjam nektek mutatni milyen a lemez minősége és azt is, hogy milyen jól kihasználható minták vannak rajta.


A lemezen összesen 14 nagy méretű minta és 6 kisebb levélkés minta található, melyekből a poszthoz készült manikűrökben 8 nagy mintát használtam fel. :)


A lemez teszteléséhez a lenti képeken is látható átlátszó kupakos nyomdázót és az eurós boltokban kapható Lora cometics fekete lakkot használtam. Előre is leszögezem, hogy minden minta nagyon jól szuperál, a vékonyabb vonalakkal igaz sietni kell, hogy ne száradjanak a lemezre vagy párnára, de ettől függetlenül szerintem ez egy nagyon jó minőségű lemez. 

A minőség mellett nagyon elégedett vagyok még a minták változatosságával, van minta matricázáshoz, és sheer tintes festegetéshez is, emellett jól kombinálható egy-két minta dupla nyomdázáshoz is.


Nem is írnék többet a lemezről, mutatom a képeket és a manikűrökről is hoztam több képet, hogy láthassátok a lemez lehetőségeit.


Amint a képeken is látszik, a minták jól felvehetőek a lemezről és könnyű velük a hiánymentes majdnem tökéletes nyomdázás is.




Úgy gondoltam, hozok pár képet nem csak fekete nyomdalakkal is, így következzen egy fekete, neon sárga és zöld nyomdalakkos kép is. A zöld nyomdalakk szintén a BPS-nél kapható szettben több másik színnel együtt.




A lemezt tehát csak ajánlani tudom és nem azért mert tesztelni kaptam, hanem mert valóban nagyon jó minőségű és nagyon jól kihasználható.

A pontos elnevezése tehát a BPL026 és rendes áron 5,99 dollárért kapható a Born Pretty Store oldalán, de sokszor van akcióban is.

Ha éppen nem akciós, vagy esetleg más nem akciós terméket is szeretnétek akkor használjátok a DELX 31 kódomat, amivel 10% kedvezményt kaptok, emellett a szállítás minden esetben ingyenes, így érdemes szétnézni a BPS színes és változatos termékei között. 


Remélem tetszett ez a bejegyzés, nemsokára érkezem a másik lemezzel is. :)

3 megjegyzés:

  1. Nagyon szép manikat alkottál a lemezzel, köszi! :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem is megvan ez a lemez, szerintem is szuper és nagyon jól kihasználható! :)

    VálaszTörlés
  3. A szivárványos-tollas a kedvencem. <3

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.