2016. április 6., szerda

*teszt* born pretty store nyomdalemez BPL-015

Ma a born pretty store 15-ös számú virágos, leveles, növénykés lemezéről hoztam nagyon sok képet.


 A lemezt már régóta kinéztem magamnak, így az első BPS pontjaimból meg is rendeltem és egész gyorsan, 3-4 hét alatt gond nélkül meg is kaptam.

Előzetesen annyit mondanék el, hogy ár-érték arányban szerintem ez egy nagyon jó választás, változatos, jól kihasználható minták vannak a lemezen és a nyomdázási teljesítménye is szuper.

A lemez teszteléséhez a kupakos átlátszó nyomdázómat, illetve a fekete El Corazon Kaleidoscope nyomdalakkomat használtam.


A lemezről és a nyomdázásokról is elég sok képet készítettem, mivel szeretném, ha minden részletet látnátok. :) Előre is elnézést kérek, de iszonyat mennyiségű kép és kevés (semmi) szöveg jön. :)


Nem akartam mani nélkül posztot írni, de nagyon bonyolítani sem volt kedvem, így ezt a kis egyszerű levélkés nyomdázást készítettem. :)


















 Összességében elégedett vagyok a lemezzel és bátran ajánlom mindenkinek, aki ilyen növényes témájú lemezt szeretne.

Elérhető a www.bornprettystore.com oldalon, közvetlen link itt van hozzá.

A lemez rendes áron 5,99 dollár, de sokszor akciós, illetve akción kívül a DELX31 kód felhasználásával 10% kedvezménnyel tudjátok beszerezni ezt a darabot és minden egyéb nem akciós BPS terméket is. :)

4 megjegyzés:

  1. Ez is szuper lemez!
    Mostanában a BPS lemezeimet használom a legtöbbször, a minták mérete ideális a jelenlegi körömméretemre. A teljes árat én sokallom ártük, így mindig az akciósok közül választok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is nagyon jó ez a lemez :) igen, a teljes ár elég sok, de mindig van ami akciós és szerintem úgy már megérős az áruk nagyon :)

      Törlés
  2. Amúgy mostanában én is szinte csak a Bps palettákat használom.Én pontokból veszek mindent az oldalról.Most ahogy néztem a manidat,beugrott egy manikűr,amit majd megcsinálok a palettán található mintával :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is elég sok cuccom összejött most a pontokból :) hát a mani elég kis béna lett, de nem akartam anélkül posztolni :D örülök, ha ez a kis bénaság is adott ötletet :D

      Törlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.