2016. május 22., vasárnap

#teszt Born Pretty Store - körömdíszítő kagyló

Ezt a bejegyzést muszáj azzal kezdenem, hogy nem értem én miért kértem tesztelésre ilyen körömdíszítő fityfirittyet, se felrakni se hordani nem bírom rendesen, ráadásul most olyan picikék a körmeim, hogy a kagyló nagyon mint a körömfelületem... de ez van, ezzel kell most dolgozni :D



Ezek a kis cuki 3D-s kagylók nagyon jól működnek egy képhez, de szerintem ezeket hosszútávon hordani szinte lehetetlen, főleg mert nem tudom elképzelni, hogy tudná az ember úgy felrakni a körmére, hogy ne pottyanjon le egy kisebb ütéstől vagy egyéb behatástól.

A Born Pretty Store honlapon 0,59 dollárért 5 db kagylót rendelhet az ember, nagy a választékaszínekben és a formákban is, a lenti BPS oldalról származó képen láthatjátok, miből is lehet válogatni. 


A jelen posztban szereplő kagyló a 19-es, az 5 db egy műanyag visszazárható tasakban érkezik. A kagyló maga is műanyag, zöldeskék festéssel. 

Úgy gondoltam a kagyló tengerparti hatású gradient körmöket kíván, így a Barry M  Lychee, Huckleberry és Malibu és egy sminkszivacs segítségével függőleges gradientet szivacsoztam a gyűrűs- és középső ujjamra.

A designt még egy hullámos nyomdázással dobtam fel a Pet'la Rising Sun és a Moyra fehér nyomdalakk segítségével. 


Összességében azt kell hogy mondjam, az ötlet cuki, de a mostani körmeimhez ez a kagyló túl nagy és nekem sajnos kényelmetlen is, nagyon kiáll meg minden bajom van vele, így nekem ez a díszítési technika felejtős lesz.

Gondolom, ha az ember nem hagyja el a figurát akkor fel lehet újra használni, bár nem vagyok benne biztos, hogy lesz még hozzá kedvem :)

Persze, attól még, hogy nekem nem tetszik másnak hajrá, próbáljátok ki én sem bántam meg, mert egy próbát megért. 

A Born Pretty Store-on tudjátok tehát megvenni ezt a kis kagylót sok más körmös kiegészítővel együtt. A szállítás ingyenes és a nem akciós termékekre 10% kedvezményt és a kódom.






4 megjegyzés:

  1. jajjj imádom az ilyen 3D-s díszeket, főleg nyáron. <3 bár hosszabb távon én sem nagyon hordom őket, de ha úgy van 1-2 napot elvagyok velük. :D

    VálaszTörlés
  2. Ha nem is körömdíszítésre, de valami kreatív képhez/ajándékhoz/dekorációhoz lehet hogy működik :D pl eltudnék képzeli egy tengerpartot ábrázoló festményt ezekkel a kagylókkal :)

    VálaszTörlés
  3. Elhiszem, hogy nagyon kényelmetlen, de szuperül megoldottad a manikűrt! Nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
  4. Nekem is ez a bajom az ilyen díszekkel. :D De amúgy külföldi műkörmösök előszeretettel használják. Gondolom, a zselével felapplikált, UV lámpával kötött darabok jóval tartósabbak. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.