2016. május 26., csütörtök

#teszt Born Pretty Store - nail vinyl

Ma a harmadik és egyben utolsó tesztelésre kapott Born Pretty Store termékről, a JV201-es számú nail vinylről hoztam egy tesztet.



Ez a holografikus vinyl, egy cuki szívecskés csomagolásban érkezik, összesen 12 db különálló mintával, tehát 12 teljes körömre tudunk vele alkotni. Nekem most olyan rövidek a körmeim, hogy egy minta kettő körmömre is elég volt... :D


Egy ív 2 dollár, a szállítás vásárlási összegtől függetlenül ingyenes és a nem akciós termékekre fel tudjátok használni a DELX31 kódomat, ami 10 százalék kedvezményt ad nektek a vásárlás végösszegéből.


A vinyl a tesztcsomagban iszonyat gyűrötten érkezett meg, de szerencsére ez sem a felhelyezést, sem a lakkozást, sem a leszedést nem nehezítette meg.

A használatról már írtam egy külön posztot, de egy gyors képes tutorialt azért beillesztek ide is, hogy mindenki láthassa mit is kell kezdeni egy ilyen matricával. 


A használatánál talán a legfontosabb trükk az, hogy az alapszínre mindenképpen érdemes fedőlakkot kenni és megvárni a teljes száradást, így elkerülhető az alsó szín feltépése. :)

A mostani teszteléshez úgy döntöttem megpróbálkozom egy watercolor manikűr készítésével, így a kiválasztott színeket acetonnal hígítottam, így a végeredmény ilyen vízfesték hatásúhoz hasonlatos lett. Még nem tökéletes, de amint kitalálom minden csínját, írok is róla bejegyzést. :)


A manikűr elkészítéséhez az ILNP Harbour Island, Picture Polish Forget me not, Cirque Cin Cin és Picture Polish Pandora árnyalatokat használtam fel. :)

A másik manikűr esetében a vinyl fölé átmenetet szivacsoztam, a fenti képes útmutatóhoz hasonló módon. Alapnak a Cirque Cin Cin került a körmeimre amit a KIKO 510, Color Club noname lila és Barry M Bright purple lakkokkal dobtam fel. :)


Összességében elégedett vagyok ezzel a termékkel, nagyon jól lehet vele játszani, sokféle manihoz lehet jó segítség. A minősége kifogástalan, a ragacs sem túl erős, nem tépi fel a körmöt, megfelelően simul a körömfelületre, szóval mindent tud amit egy jó vinyltől elvár az ember. :)

1 megjegyzés:

  1. Nekem is ez a matrica van meg. :) Nekem is nagyon bejött, de tény, tesztelés óta nem vettem még elő. De valamikor biztos sort kerítek még rá. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.