2016. május 27., péntek

#teszt Bundle Monster - Mochi Stamper, a legóriásabb nyomdázó evör

Egyszer volt, hol nem volt, a Bundle Monster kitalálta, hogy a körömnyomdázás uncsi, így megalkották a Mochi Stampert amivel nem csak a körmeinket, de a homlokunkat, az alkarunkat, a falat és a párunk hátát is könnyen össze tudjuk nyomdázni.


Szóval adott a leghatalmasabb nyomdapárna, a Mochi Stamper, ami olyan nagy, hogy majdnem teljesen ráfér egy normál Petla, Moyou, BPS lemez teljesen. IGEN, TELJESEN. 
A képen jól látszik, hogy eltörpül egy normál nyomdázó a fenséges Mochi stamper mellett... :D 

Ez a drágaság megrendelhető a Rainbow Connection és a Bundle Monster honlapjáról is, 14 dollárért két lehúzókártya kíséretében kapható.


A párna nagyon puha, egy kicsit "taknyos" és alapvetően fényes, de a megfelelő működés érdekében bufferelni kell a felületét, amire külföldi bloggerek ajánlására egy varázs szivacsot használtam, ami a Rossmannban kapható. Érdemes beszerezni egy ilyet, mert a szivacs segítségével jól lemattítható minden nyomdapárna, így nem csak a Mochi Stamperhez tehet jó szolgálatot. :)


A párna kivehető a műanyag tokjából és sajnos, ha nem vigyázunk nyomdázás közben magától is kijön én így a lemezt "görgettem" a párnán és nem fordítva. :)


Szuperül felveszi a mintákat, az apró részletekkel sincs baja, de azért ügyesnek kell lenni vele :) a lakk felkenésével és lehúzásával sietni kell, hogy legyen idő a minta felvételére a száradás előtt.

Alapvetően azért vettem meg ezt a nyomdázót, mert hely hiányában sajnos nem tudok sem Moyra sem Moyou matet használni, de ez a Mochi nyomdázó kellően nagy ahhoz, hogy kényelmesen tudjak matricákat gyártani rajta. Persze nem utolsó sorban nagyon kényelmes megoldás, hogy egyszerre az öt körmömre is tudok nyomdázni. :)



A nyomdázási akcióhoz érdemes folyékony latexet kenni a körmeink köré és bizony nem szabad spórolni vele, érdemes a szokásosnáll tovább kenni, hogy tényleg ne kelljen sokat acetonnal mosogatni. 


Az összesített benyomásom tehát az, hogy noha meglehetősen drága ez a nyomdázó én úgy érzem megéri az árát, mert nagyon jó vele dolgozni, nagyon szépen tud nyomdázni, emellett nagyon vicces is, szóval plusz élmény a használata. :D



1 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.