2017. január 31., kedd

#teszt Born Pretty Store BP-L053 nyomdalemez

A "nagy" visszatéréshez a másik nagyon jó motiváció egy BPS tesztcsomag volt, amiben két lemez, egy nyomdázó és egy vizes matrica szett lapult.

Ma az első BP-L053-as mandalás lemezzel jelentkezem néhány manikűr és tesztnyomdázás keretein belül.Nem tudom, hogy érdemes-e ilyenről még beszélni, de ahogy a képen is jól látható a lemez nagyon szép és aprólékos és pont tökéletes mélységű vésettel rendelkezik.
Tökéletesen lehet vele nyomdázni, így technikai panasz nem is lehet rá (nem mintha bármi más panaszom lenne...) :)


Nem volt kedvem egyesével nyomdázni a mintákkal, így a könnyebb utat választottam és az óriás nyomdázómat vetettem be :) Ez is jól mutatja, hogy milyen könnyen használható a lemez. Ilyen sok mintát is tökéletesen vett fel a nyomdázó, még úgy is, hogy ezzel a nagy darabbal amúgy nehéz dolgozni. Végezetül pedig három manikűr készült a lemezzel és mindegyik jól mutatja, hogy a minták nagyon szépen kombináhatóak és minden manikűrben, minden színnel nagyon jól mutatnak. :)
 Remélem nektek is annyira tetszik ez a lemez, mint nekem. Amennyiben kedvet kaptatok innen tudjátok megvenni, a teljes áru termékekre pedig még mindig él a kódom amivel 10%-ot kaphattok.8 megjegyzés:

 1. Válaszok
  1. Nagyon kedves vagy, köszönöm :) remélem marad a lelkesedésem egy ideig

   Törlés
 2. az első mani tetszik a legjobban! :)

  VálaszTörlés
 3. Az első nagyon-nagy kedvenc most tőled.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon köszönöm, én is azt imádtam a legjobban :)

   Törlés
 4. Én is örülök, hogy visszatértél, a bejegyzés nagyon jó lett, a manikűrök pedig szuperek :)

  VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.