2017. február 27., hétfő

Heti összefoglaló

Ma a heti manikűrök összefoglaló bejegyzésével érkezem, amihez, most külön nem volt időm befotózni a felhasznált lakkokat, de minden képnél külön leírom mikor mit kentem a körmeimre.


Kezdésnek a kedvencem következzen, egy kék pötyikés mandalás lakkozás amihez a Painted Polish Blue as summer skies, KIKO 341, Lora fehér nyomdalakkot, egy kékes franken nyomdalakkot és a BPL051-es Born Pretty Store lemezt használtam.

Sajnos a KIKO egy nap alatt megadta magát, így kénytelen voltam lemosni.


Mivel ezek a pöttyös Painted Polish lakkok nagyon nehezen lemoshatóak és mellesleg nagyon tartósak a körmeimen, így újrahasznosítottam a PP-vel kikent körmeimet. Egy színben passzoló 383-as számozású KIKO került a többi körmömre.
A színátmenetes nyomdázához a Lora fehér, saját kékes franken és Dance legend kék hammering effect metál lakkját használtam. A kis virágos nyomdalemez a Born Pretty Store kínálatából van.


Ez a piros manikűr egy órás szenvedés után született meg kb. Sok mindent akartam, de semmi nem jött össze, így módosítottam a terveimet és egy könnyű és rizikómentes piros-fehér-fekete párosításra váltottam. A KIKO lakk a Chrome Intense családból való és a februári rendeléshez ajándékba küldték. A fehér alap a CBL I am free, amire a fekete Lora lakkal és a Moyra Aboriginal lemezzel nyomdáztam.
Egyszerű, gyors és szerencsére ez a verzió már sikerült is :)


Most is ez a lila-szürke kombináció van a körmeimen, amihez az ILNP Bulletproof symphony, KIKO 381-es szürke és a Moyra világos lila nyomdalakkját használtam. A Born Pretty Store BPXL018-as lemezéről pedig két egymáshoz illő indás mintát választottam ki. Ahhoz, hogy a nyomdás körmeimet is feldobjam egy kicsit az ILNP lakkal és egy vékony pontozóval pöttyöztem kicsit ide oda.


 A másik heti kedvencem ez a lilás, nudeos manikűr volt, amihez elég sok lakkot és lemezt használtam. Szerepet kapott az ILNP Madison ave, KIKO 318, egy általam kevert bézs nyomdalakk és a BPS egy lila nyomdalakkja. A mintákat két lemezről válogattam össze a BPXL011 és BPXL016-ról származnak a minták. 

Ezen a héten nem volt sok időm lakkozni, így volt egy-két mani amit a szokásos egy nap helyett két napig is a körmeimen hagytam :)


1 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.