2017. február 19., vasárnap

Heti összefoglaló

A héten az elmúlt időszakban érkezett új KIKO, Painted Polish és Harunouta/Born Pretty Store termékeimet használtam, mert ugye mindig az újakkal kell kezdeni ;)



A kicsit sem Valentin napi körmeim nagyon késő este készültek, így gyors és kényelmes megoldásként a Painted Polish Red as a cherry pie és a KIKO Smart 39-es árnyalatait kentem fel, amire egy gyors virágos fehér minta került a Harunouta L028-as lemezről.

***

A következő manikűrhöz kicsit több időm volt, így többet tudtam nyomdázni is :) Alapnak egy réteg A-England Natasha's dance került, amire dry busholtam a KIKO 522-es és 524-es kék árnyalatiból. 
Nyomdázáshoz fehér Lorát és a Harunouta L039-es lemezt használtam.

***

Péntekenként a munkahelyemen összeöltözős pénteket tartunk és a heti szín a lila volt, amihez első alkalommal sikerült a körmömet is hozzáöltöztetnem. :) A manikűrhöz a Picture Polish Pandora, Painted Polish Purple as a pansy és a KIKO 379-es liláját használtam. A KIKO lakkra végül egy virágos csipkés mintát nyomdáztam a Moyra Lacelove2-es lemezéről Moyra fehér nyomdalakkal.

***

Szombat este pedig nagyon cukira vettem a figurát és csupa rózsaszín unikornisos, szívecskés, szivárványos manikűrt készítettem. Picit túl cuki is lett, de néha ilyen is kell :) A manikűr részvevői a Painted Polish Chasing rainbows, a KIKO 503, fehér Moyra nyomda és a Harunouta L045-ös lemeze voltak. 


A sok PP és KIKO lakk ellenére szerintem elég változatosra sikerült ez a hét, ti hogy gondoljátok? :)
Nektek milyen körmeitek voltak a héten? :)

1 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.