2015. szeptember 19., szombat

Picture Polish Columbia/Ruby

A PP Columbia lakkját születésnapomra kaptam júliusban, a Rocky Horror kiadás azóta ki is futott, de az újjászületett Ruby elérhető már a Naillandnél 3690 forintos áron.





A lakkot azóta kétszer használtam, így már van egy kis véleményem róla. :)
Az ecset, üveg, kupak stb. a szokásos jól ismert PP minőség, kifogásom nincs és nem is lehetne ellene. Egyszerű és nagyszerű.

A lakk piros jelly alapú amiben pirosas és pinkes glitterek vannak.
Elsőre nem úgy tűnik, de két rétegben jól fed, a száradása jó, viszont a lemosása iszonyatos, még az alufóliás trükkel is.
A felkenésénél kell kicsit trükközni, de nem olyan körülményes. Száradás után elég érdes a felülete és nem is túl fényes így fedő mindenképpen ajánlott hozzá. :)

*barry m grey, h&m berry love, barry m red glitter*

Következzen azonban a rossz hír, mindkét alkalommal nagyon gyorsan (pár óra alatt) nekem megpattant a lakk, az első alkalommal (jó, nem volt alaplakk) nagy darabokban potyogott.

A fedő minkétszer az Everglaze fedőlakkja volt.

Nem tudom, hogy az én körmöm a hibás vagy mi a szösz, de több, mint dühítő, hogy egy ilyen drága lakk  így viselkedjen...

Ennek ellenére a szín és finish csodás és nagyon egyedi, így aki a fenti rosszaságát elnézi, nagyon boldog tulajdonosa lehet ennek a kis piros glitteres csodának.

*petla laces, barry m chai*

Nektek hogy tetszik? Kedvelitek a PP-ket? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.