2015. szeptember 25., péntek

Barry M Matte Espresso

Mára egy fekete lakkot hoztam a kedvenc márkámtól, a Barry M-től. :)


Érdekes, hogy a hatalmas fekete és fehér lakkválaszték ellenére mindkettőből nagyon nehéz megtalálni az igazit. Számomra sajnos ez sem mondható annak, de olvassatok tovább azért, hogy meglássátok, miért is szeretem őt. :)


Sajnos a Naillandnél már nem forgalmaznak Barry M lakkokat, nagy bánatomra, de a szemfülesek még találhatnak egy-két darabot pár külföldi webshopban. Amúgy az itthoni ára eredetileg 1590 forint körül mozgott.

A fedése egy rétegben nem az igazi, kettőben már tökéletes és nagyon király vele nyomdázni is. A száradás után matt a felülete, de egy kis fedőlakkal a fenti eredmény érhető el.


Sajnos nem tudok elfogulatlan lenni a Barry M lakkokkal kapcsolatban, de az tuti, hogy az ecsetük, a kupakjuk, a cuki kis üvegük nem csak nekem jön be nagyon.

Ahogy a fenti és a lenti kép is mutatja dry marble alapként istenien szuperál, szóval semmi pénzért nem válnék meg tőle. Még akkor sem, ha két réteg kell a makulátlan fedéshez. :)


Ti szeretitek a Barry M lakkokat?
Mi az eddigi legjobb fekete amit használtatok? :)




6 megjegyzés:

  1. Sajnos nincs Barry M-em,és mivel már a nailland sem forgalmazza,nem is lesz,valószínű. Ez egy kicsit elszomorít...pedig mindig is kíváncsi voltam a márkára. Én az essence the gel nail polish feketéjét szeretem a legjobban,de most kaptam egy Sally Hansen x-treme wear fekete lakkot,szóval lehet hogy párbaj lesz! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom :( nekem ez a kedvenc márkám :) amúgy, a pinkpanda.hu-n vannak Barry M-ek és az áruk is tök jó! :) Ez egy jó ötlet, nekem is elég sok feketém van, lehet kellene tesztelni őket. :)

      Törlés
    2. Én kíváncsi lennék a párbajra. :D A pinkpandát pedig köszönöm,biztos benézek...hátha lesz egy pár első látásra szerelem. :)

      Törlés
  2. Nekem van egy, és nagyon sajnálom, hogy itthon már senki sem forglamazza. Tényleg jó, és nyomdázni is tökéletesen lehet vele!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. IHIMÁHÁDOM! Tényleg olyan kár a naillandért... amúgy a pinkpanda.hu-n vannak még Barry M-ek. Az áruk is jó és vannak új színek is.

      Törlés
  3. Én is szeretem a Barry M-et,nekem a Croc lakk volt az első a készeletemben... :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.