2015. november 30., hétfő

#dupe hunter Zoya Nidhi vs. Flormar Tile

A dupe hunter második részében a főszereplők a Zoya Nidhi és a Flormar Tile.
Számomra mindkét lakk az üvegbe töltött karácsony, így aktuális a bemutatásuk.


Mindkét lakkból két réteget kentem egy réteg alaplakkra, majd a lakkozást egy réteg China Glaze Everglaze fedővel zártam.A lakkok így láthatóak a körmeimen

Zoya - középső ujj, kisujj
Flormar - mutatóujj, gyűrűsujj

Az összehasonlítást az elérhetőséggel és árakkal kezdjük. Itt abszolút nyertes a Flormar, 490 forintért, elérhető a Nailland webshopban és a standon is. Ezzel összehasonlítva a ZOYA Magyarországon már nem kapható és az ára általában 2000-3000 forint között mozog a külföldi webshopokban is.


A színbeli különbség jól látható, a Flormar lakkban sokkal több az arany. 

A ZOYA lakk sajnos még két rétegben is láttatja a körömvégeket, ennek ellenére könnyen lehet vele dolgozni, nem túl folyós és gyorsan is szárad.

A Flormar lakk már egy rétegben is jól fed, de sajnos nagyon sűrű, így elég nehéz vele vékony rétegeket festeni, így a száradása sajnos nagyon rossz... a végeredmény matt finish.


A fentiek ellenére mindkét lakk csodás, én nem tudnék és nem is akarnék dönteni. :)
Ennek ellenére aki nem olyan gyűjtögető, mint én, lehet, hogy csak egyikkel is boldog lehet. :)2 megjegyzés:

  1. nagyon szép mind a két lakk, de a Flormar jobban tetszik, mivel abban több a csillám :) ha választanom kéne biztos azt választanám :) tetszik ez a sorozat :) nagyon jó ötlet :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépek,tényleg aktuálisak ezek a piros csodák. :) Nekem is a flormar egy kicsit jobban tetszik,a csillámok miatt.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.