2015. november 11., szerda

KbShimmer swatch

Aki ismeri a lakkvásárlási szokásaimat, az tudja jól, hogy IHIMÁHÁDOM a glitteres lakkokat. Mindenfélét, jelly, crelly, creme, textured... nem számít, ha glitteres ( a szálas glittereket leszámítva, azoktól rosszul vagyok) mindenre vevő vagyok.



A Kbshimmer minden kollekciója merénylet az olyan glitterkedvelők ellen, mint én vagyok...

Náluk van minden, olyan színek, glitterek és kombinációk vannak, amit szerintem csak ők tudnak. Tényleg egyediek és persze megosztóak is...


Ez első Kbshimmer lakkom a Turnip the beet volt, Harlow-ról szereztem be egy csoportos rendelés alkalmával. A lakk alapja egy enyhén pinkes jelly, amiben különböző méretű pink holo hexagon glitterek vannak. A lakk három rétegben fed és enyhén érdes, matt lesz száradás után.

A fenti lakkozásnál  én egy réteg Barry M Pomegranate-re kentem egy réteg Turnip the beet-et. A virágos festés alapja a Barry M Elderberry, enyhén szivacsozva a csodás Too fancy Starry eyes lakkal. Bővebb leírás és még pár kép elérhető a manikűrvadászos bejegyzésemben.


A következő a To peach his own, egy barackos crelly alapú lakk, különböző méretű hexagon holo glitterekkel, sárga, zöld, lila és piros színekben.  A teljes fedéshez három réteg kell magában, vagy két réteg egy nude/barack alapszín fölé.

A fenti lakkozáshoz a To peach his own mellé a Barry M Almond került egy rétegben, amire a mintát a Barry M Guava, Vivid purple, Mango és Fuchsia lakkokkal pöttyöztem.


A Funky cold patina a kedvencem a négy lakk közül, egyszerűen mesés és olyan találó a neve is, tényleg olyan a hatása, mint a patinás, bezöldült szobroknak, olyan egyedi és tele van élettel.
Az alap egy türkizes crelly, amiben különböző mérető hexagon glitterek vannak, bronz, lila, kék és zöld színben. Magában 3 rétegben fed, de én az élénkebb hatás és a jobb fedés érdekében a fenti manihoz egy réteg Barry M Guavát kentem alapnak és erre került két réteg Kbshimmer (egy is jó lett volna, de kettővel azért több glitter kerül a körmünkre.)

A Kbshimmer mellé az IEUV Lunaria, Avon Eclipse és a Barry M Malibu lakkokat használtam ehhez ez egyszerű festett desing-hoz.


Az utolsó a sorban a Get clover it, ami egy sötétzöld jelly alapú lakk, arany, kék és zöld kör glitterekkel és egy kis zöld csillámmal meghintve. 
Önmagában szerintem vagy 100 rétegben fed (de komolyan, 4-5 réteg tuti kellene...), de alapszínnel (itt Barry M Emerald green) két rétegben is mutatós. Sajnos nem fordítottam fejre a lakkot lakkozás előtt, így a glitterek alig akartak kijönni...

A lóherés design a jelnyelvi vizsgámra készült és jelentem jól szuperált... :)
A festéshez a Moyra metál arany lakkját és a Barry M Emerald green-t használtam.

Összességében mindegyik lakkal nagyon elégedett vagyok, tényleg nagyon egyediek és nagyon feldobják az ember napját :)

Legegyszerűbben innen szerezhetőek be :)

1 megjegyzés:

  1. én is glittermániás vagyok. :D és imádom a KBShimmer lakkjait, igaz csak 1 van a készletemben, de ha minden jól megy, hamarosan jönnek az újoncok. ;)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.