2016. január 31., vasárnap

Kaleidoscope - Aquarelle tints

A mai posztban a legújabb kedvenceimet szeretném nektek bemutatni, név szerint a Kaleidscope by El corazon Aquarelle tints családját. :)

Igen, a sheer tint az a dolog, amit az ember könnyen elkészít magánok otthon, ennek ellenére én nem voltam túl sikeres ezeknek a keverésében és úgy éreztem a Kaleidoscope 990 forintos aquarelle tints lakkjai pont nekem valók, a színűk és az állaguk miatt is.

Két lépcsőben a tulajdonosa lettem mind a 12 színnek, így a lehetőségek száma végtelen. :)





Ami ez első és legfontosabb pozitívuma ezeknek a lakkoknak a házilag kutymákolt társaikkal szemben az, hogy nagyon egyenletes a színűk és pont tökéletes az állaguk és a fedésük is. Egy rétegben elég halványak, de két rétegben, avagy a mintáknál kicsit több szín 'pontozott" felvitelével a hatás tökéletes, és az alsó mintát sem tompítja el.

A színválasztékban nagyon tetszik, hogy zöld és sárga van erősebb neonosabb és kicsit sötétebb, visszafogottabb színben is.

A színek közül nekem egy csalódást okozó van, az pedig a 07-es számú piros. Felkenve teljesen más, mint az üvegben és alig észrevehetően különbözik a 08-as bordó árnyalattól.
Szerintem ezek közül bőven elég az egyiket birtokolni, de én azért megtartom mindkettőt, hogy teljes legyen a család. :)



Eddig még csak világos alapon használtam a minták kitöltésére, de tervben van egy olyan lakkozás is, ahol a sötét alapra nyomdázok fehérrel és azt színezem ki. :)
Egy ilyen csodás lakkozást készített Orsi, és akkor lettem szerelmes ezekbe az aquarelle tintsekbe.

Zsóka is írt már róluk egyszer, szerintem nála is érdemes meglesni ezeket a lakkocskákat. :)

5 megjegyzés:

  1. Tetszik a kedvences poszt, remélem sorozat lesz! :) A harmadik manikűrben a mutató- és kisujjadon milyen lakkot viselsz? Nagyon szép az a bordó, kívánságlistás lett nálam! :))

    VálaszTörlés
  2. Tetszik a kedvences poszt, remélem sorozat lesz! :) A harmadik manikűrben a mutató- és kisujjadon milyen lakkot viselsz? Nagyon szép az a bordó, kívánságlistás lett nálam! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, én is remélem, hogy sorozat lesz :) A bordós lakk egy franken :D örülök, hogy ennyire tetszik, nagyon köszönöm ;)

      Törlés
  3. Adél, olyan gyönyörűek a manikűrök!!! <3

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.