2015. május 22., péntek

NOTD Floral mani

A mai manimhoz a Catrice Rock-O-Co limitált kiadásából a kék színű (Lilas Bleu) lakkot használtam alapnak. Most a Müllerben a lakkok darabja 400 ft. :)





Alapnak az újonnan vett Rimmel Nail Nurse Perfectional alaplakkot kentem, amire két réteg Catrice lakk került. A Catrice lakk nagyon hasonlít a Barry M Silk Mist árnyalatára,de nekem ez mégis jobban tetszik, mert nagyon gyorsan szárad és könnyű vele dolgozni.


A gyűrűsujjamra egy pontozóval és a H&M Papaya dream és az Avon Rose Quartz lakkjával pontoztam. A középső ujjamra a virágok alapja a Papaya dream, a vonalakat az ebay-es ecsettel és a Rose Quartz-cal festettem. A rózsák leveleihez a H&M Palm tree-t és a Zoya Tilda-t használtam.


A mutatóujjamra két réteg Essence Girl's best friend került. A lakk a the gel nail polish család tagja és 550 ft-ért kapható. Az lakk alapja ezüstösen, aranyosan csillog és ebben vannak hatszögletű ezüst glitterek kétféle méretben. Szerintem nagyon mutatós és feldobja a manit. :)

A fedőlakk a szokásos Sally Hansen Big Shiny Top Coat egy rétegben.







4 megjegyzés:

  1. Nagyon mutatós lakkozás! Imádom a rózsákat, a glittereket és úgy egyáltalán az egészet egyben :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :D a barátom közölte hogy neki csak az tetszik, ha egy színt használok és egy körmömre festek... Szóval most ez lesz a menetrend kb... :D :D

      Törlés
  2. Ez nagyon szép lett Adél, gratulálok.!:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.